Etsu Double Yuzu Gin wordt gedistilleerd in de Akita Distillery, in de prefectuur Akita van Japan op het eiland Honshu. Lees meer..
De prefectuur Akita ligt aan de kust van de Japanse Zee en strekt zich uit naar het oosten tot het Ōu-gebergte, de langste bergketen van Japan. Het zijn deze bergen waaraan Etsu Double Yuzu zijn frisse en lichte aroma's ontleent. Etsu Yuzu Gin is zeven dagen gemacereerd met traditionele botanische ingrediënten zoals Japanse Yuzu, jeneverbessen, zoethoutwortel, engelwortel, koriander en matcha. Na de maceratie wordt alleen de gin gedistilleerd zonder de botanicals, waardoor de oliën kunnen trekken. Pas na het distillatieproces wordt vers water uit de bergbron toegevoegd, wat deze gin zijn frisse smaak geeft. Etsu Double Yuzu Gin is fris met citrustonen, waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, waardoor deze gin een unieke en lichte afdronk heeft
Etsu Double Yuzu Gin wordt gedistilleerd in de Akita Distillery, in de prefectuur Akita van Japan op..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen