- EXCLUSIEF- Five Farms Single Batch Irish Cream Liqueur

IERLAND / 0.70 liter, 17%
-Exclusief- Verreweg de allerbeste Irish Cream Likeur die je ooit geproefd hebt!

Aantal: 5

Five Farms Single Batch Irish Cream Liqueur

Five Farms is gemaakt met de rijkste zuivelroom, zacht en zoet en luxueus. Het milde klimaat en de overvloedige regenval in County Cork resulteren in vruchtbare landbouwgrond voor melkvee, die hun dagen doorbrengen met zonnebaden in de frisse zeelucht en grazen op levendig groen gras.

De "blije koeien" van County Cork produceren melk van de hoogste kwaliteit, en het verzamelen in enkele batches zorgt ervoor dat Five Farms begint met een rijk en romig basisproduct dat consistent is van batch tot batch.

Ierse whisky
County Cork herbergt ook de eeuwenoude traditie van het distilleren van authentieke Ierse whisky. De pot stills die traditioneel voor distillatie werden gebruikt, gaven deze likeur een consistentie die tijdloos is gebleven. Drievoudig gedistilleerde Irish Whiskey heeft een zachtheid en complexiteit die diepte toevoegen aan de zoetheid van de room.

Five Farms bevat een grotere hoeveelheid Irish Whiskey dan andere merken op de markt, waardoor het zich onderscheidt in de categorie en een intensiteit van whisky-smaak en warmte mogelijk maakt die echt uniek is. Het resultaat is een superieure Irish Cream Likeur met de rijkdom van Ierland zelf.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »