KI NO BI ("De Schoonheid van de Seizoenen") is geïnspireerd door traditie en wordt gedistilleerd, geblend en gebotteld in Kyoto. Onze gin wordt gemaakt in een herkenbare droge stijl, maar met een duidelijk Japans accent. Lees meer..
KI NO BI ("De Schoonheid van de Seizoenen") is geïnspireerd door traditie en wordt gedistilleerd, geblend en gebotteld in Kyoto. Onze gin wordt gemaakt in een herkenbare droge stijl, maar met een duidelijk Japans accent.
KI NO BI Kyoto Dry Gin wordt gemaakt met Japanse botanische ingrediënten zoals gele yuzu uit het noorden van de prefectuur Kyoto, hinoki houtsnippers (Japanse cipres), bamboe, gyokuro thee uit de Uji regio en groene sanshō (Japanse peperkorrel) bessen. Gebotteld op 45,7% abv, gebruikt KI NO BI een basis van rijst-eau-de-vie en zuiver grondwater afkomstig uit het beroemde sakebrouwersdistrict Fushimi.
We beheersen niet alleen de wetenschap van het distilleren zoals anderen dat al eerder hebben gedaan, maar ook de eeuwenoude kunst van het mengen. We scheiden de botanische ingrediënten in onze gin in 6 Elementen: Basis, Citrus, Thee, Kruiden, Kruiden en Fruitig & Bloemig, en distilleren elke categorie afzonderlijk. Daarna mengen we ze in perfecte harmonie om de kenmerkende KI NO BI smaak te creëren.
KI NO BI ("De Schoonheid van de Seizoenen") is geïnspireerd door traditie en wordt gedistilleerd, g..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen