W&RaZ (middag) BBQ-BRAAI Workshop 1

WHISKY & RUM aan ZEE BBQ-BRAAI Workshop - Middagsessie

Unieke workshop met heerlijke 6 gerechten van de Zuid Afrikaanse Braai met foodpairing Whisky & Rum. Uw Braai en Whisky & Rum gastheer is Harry Havinga.

Als Braai & Whisky specialist wordt deze workshop dunnetjes over gedaan wat hij afgelopen Mei op het 'Spirit of Speyside Festival' in Schotland heeft gegeven.

De deelnemers krijgen een 'handout' met gerechten mee en een certificaat van deelname. Tevens ontvangt u een kortingscoupon voor webshop OnsGaanBraai & BBQvleesshop.

Alle gerechten die u gaat bereiden worden voorzien van een bijpassende dram whisky of rum. Maar wat kunt u nu gaan verwachten en wat gaat u allemaal bereiden?
Op het menu staat:

1. PotjieSoep 

2. Boerewors

3. Secreto bij het Iberiche varken 

4. Plank grilled Zalm 

5. Argentijns beef Flank steak met goddelijk boter 

6. Dessert van de Braai 


Over Harry Havinga
Uw gastheer Harry Havinga is zeker geen onbekende in de BBQ werelden heeft inmiddels alle vele prijzen achter zijn naam staan. Naast zijn passie koken (BBQen) op en met hout, heeft Harry ook een passie voor single malt whisky, heeft diverse whiskyscholen doorlopen en reizen naar Schotland gemaakt.
Harry geeft o.a cursussen en workshops voor twee Amerikaanse BBQ en Grill organisaties op het gebied van jurering van BBQ wedstrijden.

 Prijs 75,00 p.p (incl. alle gerechten, bijpassende rums en whisky's)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »