Whisky & Rum aan Zee festival 2020

WHERE WHISKY MEETS RUM....

Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober vind alweer de 15de editie van het Whisky & Rum festival in IJmuiden plaats. Al 15 jaar ontmoeten whisky en rum liefhebbers zich op dit zeer diverse festival
Alles draait op deze 15de editie om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 500 soorten rum, bourbon en whisky uit alle windstreken. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt whisky in de overweldigende Schotse Highlands en Islay. Ook Ierland zal goed vertegenwoordigd zijn want de Ieren komen eraan! Je zult verrast zijn! Onlosmakelijk verbonden met een goed glas whisky of rum is finger licking good fingerfood uit de Caribische/Schotse keuken, vers bereid door de topkoks van het Apollo Hotel. Wederom aanwezig La Casa del Habano met een keur aan Cubaanse sigaren. Ben je geen ‘puur’ drinker dan zullen de tropische cocktails wat voor je zijn, vers en live bereid onder genot van Ierse live muziek!

Voorafgaand aan het festival vinden er een aantal cocktail, rum en whisky masterclasses plaats zodat je van de middag of avondsessie niets hoeft te missen. Het programma wordt in de loop van de komende maanden bekend gemaakt. De keuze wordt moeilijk! Deze 15de editie beloofd weer een dag vol smaak ervaringen, gezelligheid, beleving, heerlijk eten en drinken te worden. We verwelkomen je graag op Whisky & Rum aan Zee!


Ga voor kaarten naar https://www.zeewijck.nl/nl/reserveren-proeverijen-workshops-masterclasses-202/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »