Whisky & Rum aan Zee festival 2020

WHERE WHISKY MEETS RUM.... Festival verplaatst naar 2021

BESTE WHISKY & RUM VRIENDEN,

Een van de hoogtepunten voor ons elk jaar is ons Whisky & Rum aan Zee festival. Dit jaar zou onze 15de en tevens jubileum editie gaan plaatsvinden. Oktober is nog ver weg maar ook al zo dichtbij. Zoals u vermoedelijk al heeft zien aankomen hebben we vorige week de beslissing genomen dat deze jubileum editie dit jaar definitief niet door zal gaan. Het is een beslissing, die we met veel pijn in ons hart maar met gezond verstand nemen. We kunnen eenvoudig weg niet de veiligheid en gezondheid garanderen van jullie als bezoekers/gasten en onze vele medewerkers in deze nieuwe ‘1.5 meter’ samenleving.
Het Whisky & Rum aan Zee festival staat voor nieuwe ontdekkingen op gebied van gloednieuwe rum en whisky releases, gezelligheid, educatie op een heerlijke ontspannen wijze met vrienden en vele andere rum en whisky liefhebbers. Wij zijn van mening dat we dit jullie dit jaar niet kunnen bieden wat we jullie heel graag willen bieden en laten beleven op de wijze zoals wij dat voor ogen hadden.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet is een Nederlands gezegde. We kijken nu al uit naar volgend jaar want we verplaatsen het jubileum programma zoals we dat voorbereid hadden naar vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021. Uiteraard hopen we jullie daar te zien. De reeds betaalde toegangskaarten en/of arrangementen zijn natuurlijk geldig voor 2021, maar wil je je geld terug dan is dat ook geen probleem. We vernemen graag je keuze. Mocht je nog andere vragen hebben, stel deze dan via [email protected] of bel met 0255-540331.

Met hartelijke groeten namens ons gehele team,

Esther & Richard BlesgraafVrijdag 9 en zaterdag 10 oktober vind alweer de 15de editie van het Whisky & Rum festival in IJmuiden plaats. Al 15 jaar ontmoeten whisky en rum liefhebbers zich op dit zeer diverse festival
Alles draait op deze 15de editie om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 500 soorten rum, bourbon en whisky uit alle windstreken. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt whisky in de overweldigende Schotse Highlands en Islay. Ook Ierland zal goed vertegenwoordigd zijn want de Ieren komen eraan! Je zult verrast zijn! Onlosmakelijk verbonden met een goed glas whisky of rum is finger licking good fingerfood uit de Caribische/Schotse keuken, vers bereid door de topkoks van het Apollo Hotel. Wederom aanwezig La Casa del Habano met een keur aan Cubaanse sigaren. Ben je geen ‘puur’ drinker dan zullen de tropische cocktails wat voor je zijn, vers en live bereid onder genot van Ierse live muziek!

Voorafgaand aan het festival vinden er een aantal cocktail, rum en whisky masterclasses plaats zodat je van de middag of avondsessie niets hoeft te missen. Het programma wordt in de loop van de komende maanden bekend gemaakt. De keuze wordt moeilijk! Deze 15de editie beloofd weer een dag vol smaak ervaringen, gezelligheid, beleving, heerlijk eten en drinken te worden. We verwelkomen je graag op Whisky & Rum aan Zee!


Ga voor kaarten naar https://www.zeewijck.nl/nl/reserveren-proeverijen-workshops-masterclasses-202/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »