Workshop Distilleren #3

Onder leiding van Spirited Union Distillery distilleer je zelf in deze workshop een gepersonaliseerde fles botanische rum of gin.

Lees meer...
Aantal: 1

Wij bieden je met trots een ultieme distilleerervaring. Hier krijg je de kans om de rol van distillateur op je te nemen. Onder leiding van Spirited Union Distillery distilleer je zelf in deze workshop een gepersonaliseerde fles botanische rum of gin.

Voor liefhebbers van gedistilleerd, rum en cocktails, maar ook nieuwkomers en iedereen daartussen, is dit een unieke kans om een kijkje achter de schermen van een werkende distilleerderij te nemen. Ontdek hoe gedistilleerde dranken worden gemaakt terwijl je actief deelneemt aan de productie van jouw eigen gepersonaliseerde fles.
Leer alles wat er nodig is voor het samenstellen van een persoonlijke botanisch distillaat. Als je eenmaal je eigen distillaat hebt gemaakt, meng je het en vul je een gepersonaliseerde fles om mee naar huis te nemen.

Per potstill distilleerketel kun je onder deskundige leiding gaan distilleren. Zorg dat je op tijd bent met reserveren want het kan zomaar vol =vol zijn. 

NOTE: ALLE DEELNEMERS KOMEN TE STAAN OP EEN DEELNEMERSLIJST. WE VERSTUREN GEEN DEELNAME KAARTEN.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »