Over ons

Ondernemen zit in ons bloed. Enthousiasme, passie en hard werken loont en we doen het graag! We zijn trots op ons team en wat we sinds 2005 bereikt hebben. In 2009 onderscheiden met de prestigieuze ‘Scotch Single Malt Whisky Award’ en in 2008, 2009, 2013 en 2014, Top Tien Finalist bij de ‘Slijterij van het Jaar’ verkiezingen.

Onze missie… Zoveel mogelijk mensen laten genieten van het leven en al het moois wat er geproduceerd wordt op gebied van gedistilleerd, speciaal bier en wijn. U treft bij ons dan ook een wekelijks wisselend groot en breed assortiment van rum, whisky, binnenlands en buitenlands gedistilleerd, speciaal bier, en wijnhuizen met grote naam aan. Onze sterke kanten dragen wij dan ook graag uit. Enthousiasme, kennis, passie voor het product ‘drank’ in zijn algemeenheid en altijd op zoek naar iets nieuws of speciaals. Oog voor de individuele klant hebben wij ook hoog in het vaandel staan. Op het moment dat de klant bij ons binnenkomt bent u onze gast! Alle teamleden zijn in bezit van diverse vakdiploma’s daar wij veel belang hechten aan product kennis en kennisoverdracht en het ‘leren’ genieten.

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois wat er wereldwijd geproduceerd wordt organiseren wij het jaar rond vele evenementen en proeverijen. Het jaarlijkse Whisky & Rum aan Zee festival organiseren wij met veel liefde en passie. Kleinschalige whisky, port en wijn proeverijen staan met regelmaat op de proeverij kalender want we dragen graag onze kennis over. Verder plannen wij met enige regelmaat meerdaagse whisky reizen naar Schotland maar ook een excursies naar een Nederlandse distilleerderijen organiseren wij graag!


We verwelkomen u graag als gast! Tot ziens bij ons in de winkel of op één van onze evenementen.


Met bourgondische groeten namens ons gehele team,
 

Richard en Esther Blesgraaf

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »