Menu
0
KOM OOK EENS LANGS IN ONZE WINKEL
*ARTIKEL = BESTEL-ARTIKEL = LANGERE LEVERTIJD
UW RUM & WHISKY SPECIALIST
ADVIES? BEL +31 (0)255-540331

Disclaimer en Auteursrechten

Disclaimer voor www.zeewijck.nl

Slijterij & Wijnhuis Zeewijck (Kamer van Koophandel: 34224093), verleent u hierbij toegang tot www.zeewijck.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Slijterij & Wijnhuis Zeewijck behoud zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Slijterij & Wijnhuis Zeewijck spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Slijterij & Wijnhuis Zeewijck.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Slijterij & Wijnhuis Zeewijck. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Slijterij & Wijnhuis Zeewijck nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen ligt bij Slijterij & Wijnhuis Zeewijck

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Slijterij & Wijnhuis Zeewijck, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer
Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn om Slijterij & Wijnhuis Zeewijck te kunnen bezoeken

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00