Betaalmethoden

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden

  • iDEAL
  • PAYPAL
  • MASTERCARD
  • VISA
  • VOORUITBETALEN (overboeking / transfer)
  • AFTERPAY
  • BANCONTACT / MISTER CASH
  • SOFORT BANKING

iDeal is de makkelijkste manier van betalen op internet en is bij ons gratis. Beschikbaar voor de klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Paypal wordt ook veelvuldig gebruikt voor betalingen op internet. U heeft hiervoor een account nodig bij Paypal en daarna betaalt u met uw email-adres. makkelijker kan bijna niet.

Creditcards zoals Mastercard en Visa accepteren wij. Snel en veilig. Kosten voor het gebruik is 2.8% van het factuurbedrag.

Vooruitbetalen (overboeking) kan ook, maar het overboeken en ontvangen van uw betaling kost enige dagen tijd, naast de tijd die het kost uw bestelling te verzenden.

Afterpay, wilt u eerst eerst zien en dan betalen? Dat kan via After Pay. De makkelijkste manier om achteraf te betalen. Kosten voor het gebruik van Afterpay zijn € 0,95

AfterPay voert voor Slijterij & Wijnhuis Zeewijck het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Slijterij & Wijnhuis Zeewijck betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €300,00. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen door middel van een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het consumentendeel van de AfterPay website www.afterpay.nl/page/consument.

Bancontact/Mister Cash is een snelle en veilige on-line betaalmethode voor onze Belgische klanten. Kosten voor het gebruik is 1.8% van het factuurbedrag.

Sofort Banking is een snelle en veilige on-line betaalmethode voor onze Duitse klanten. Kosten voor het gebruik is 0.9% van het factuurbedrag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »