Deze jenever is gedistilleerd op 18 maart 2019 en heeft 4 jaar gerijpt in voormalig witte port vaten. De Genever werd op 27 april 2023 gebotteld als 1 van slechts 2293 flessen als een gelimiteerde small batch release.
Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.
Zuidam Oude Genever Moscatel 3 years old is een vatgerijpte oude genever van Zuidam Distillers uit Baarle Nassau. Deze jenever is gedistilleerd in 2019 en heeft 3 jaar gerijpt in Moscatel vaten alvorens in 2022 te zijn gebotteld op 38% in een 1 liter fles
Deze single malt verrast! Na de distillatie heeft de whisky volledig gerijpt in Tawny Port wijnvaten die de whisky zijn prachtige kleur geven en bijdragen aan de elegante fruitige tonen die zo goed samengaan met de delicate turfachtige tonen.
Deze malt whisky heeft een onderliggend fruitig karakter dat zorgvuldig tot stand komt door het kristalheldere wort, lange koele gisting met zowel brouwers als distilleergist. Gevolgd door langzame en zachte distillatie voordat het wordt gevuld in de best
Deze speciale genever combineert de kruidigheid van het Spelt granen met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. De spelt genever wordt drie keer gedistilleerd in kleine roodkoperen ketels van een 100% spelt graan mengsel.
De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. De mais geeft een rijke zoetheid, de rogge geeft kruidige tonen en de gemoute gerst zorgt voor de ruggegraat.
De Millstone Special No. 21 20 years old 2000 Pedro Ximenez Sherry butt is de 21e special release single malt van Zuidam Distillers. Deze oude Millstone is gedistilleerd op 26 oktober 2000 en heeft gerijpt in PX sherry butt BO231.
Deze Zuidam Rogge Genever is door de extra lange rijping een zijdezachte maar zeer rijke genever. De unieke kruidigheid van de rogge wordt ondersteund met de smaken van de jeneverbes, zoethoutwortel en het anijszaad.
Deze genever combineert de specifieke kwaliteiten van drie verschillende granen. De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst
Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.
Deze fruitige en plezierig lichte genever is gedistilleerd uit een mengsel van gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. Na drie distillaties wordt het resulterende distillaat gedeeltelijk nog een keer gedistilleerd met de kruiden als jeneverbes, zoetho
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.