Weelderige neus van tropisch fruit en kruiden met hints van honing en donkere suiker. Rond, zacht, vol van smaak met rijke smaken van fruit en kruiden.
Een fijne bekroonde amber getinte Cask Aged Golden Rum. Deze opmerkelijk ontwikkelde en complexe medium-aged rum heeft een kenmerkende delicate smaak en rijpt minimaal 5 jaar in bourbon eikenhouten vaten.
Een fijne bekroonde Cask Aged White Rum. Deze uitstekend uitgebalanceerde rum wordt tweemaal gefilterd door natuurlijke houtskool voor een grote helderheid en zuiverheid, en vervolgens minimaal 3 jaar gerijpt in ex-bourbon eikenhouten vaten van 45 gallon.
"Selección de Maestros" is een Triple Barrel Aged rum, het resultaat van een uniek proces van bereiding: Eerst verzamelen en selecteren de Maestros Roneros de beste en meest uitzonderlijke oude rum......
Voor onvergetelijke momenten met je vrienden, is Havana Club Añejo Especial een unieke rum, omdat deze is gerijpt in speciaal geselecteerde vaten voordat hij definitief wordt gemengd.
Havana Club 3 años is de enige rum die uw mojito zijn authentieke Cubaanse smaak geeft! Havana Club 3 años is gemaakt en 3 jaar gerijpt in Cuba, onder zijn warme en vochtige klimaat, omgeven door de liefdevolle zorg van de Cubaanse maestros roneros.
De zachte aromatische heide en honingzoete Dalwhinnie 15 Year Old is een zuivere, levendige Schotse whisky die een perfecte introductie vormt tot de geneugten van single malt whisky.
Gerijpt in Europese en Amerikaanse sherry eiken vaten, is onze iconische 12 jaar oude single malt whisky kruidig en goed afgerond, vol met de smaken van zonovergoten Sevilla sinaasappelen en rijke fruitcake gekruid met kaneel, nootmuskaat en kruidnage
De Balvenie DoubleWood single malt-whisky krijgt zijn onderscheidende karakter door te rijpen in twee verschillende houtsoorten. Elke fase geeft verschillende kwaliteiten aan de resulterende single malt-whisky.
Gerijpt in Europese eiken sherryvaten en nieuwe eikenhouten vaten, wordt de whisky verzacht in onze unieke Solera vaten, een grote eikenhouten ton geïnspireerd op de sherrybodega's van Spanje en Portugal.
Met een unieke frisheid van hetzelfde Highland bronwater dat al sinds 1887 wordt gebruikt, komt de kenmerkende fruitigheid van het hoge versnijdingspunt waar William Grant altijd op aandrong.
Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.