Companero Panama Extra Anejo (54%)

PANAMA / 0.70ltr, 54%

Lees meer...
Aantal: 4

Companero Panama Extra Anejo (54%)

Proefnotities:
De 54% alcohol zit verborgen in de chocoladetonen, wat deze 12-jarige Panama-rum warmte geeft.
Neus: zware donkere chocolade, warme room en citrusfruit.
Smaak: Bijna zoals "mini muh" -chocolade en met tonen van cacao. Deze rum wordt gekenmerkt door de vaten met een beetje sinaasappel, maar de chocoladeaantonen overtroffen het meeste.

Panama en rum

Panama, officieel de Republiek Panama genoemd, is een land in Midden-Amerika. Panama wordt begrensd door Costa Rica en Colombia. In 1903 werd Panama onafhankelijk van Colombia.

Hoewel Panama vooral bekend staat om zijn kanaal, dat de Stille Oceaan met de Atlantische Oceaan verbindt, hebben ze veel meer te bieden, bijvoorbeeld een aantal grote merken rum, gedeeltelijk dankzij de rijkdom aan suikerriet in het land, die bijdraagt ​​aan de rumvoorraad van Panama. .

Als je Panama en hun weersomstandigheden nader bekijkt, is het logisch dat Panama een goede plek is om rum te produceren. Rond de stad Pesé bestaan ​​verschillende weerpatronen en dat creëert een eigen micro klimaat. Ze hebben een uniek klimaat genaamd Dry Arch, door het gebrek aan zomerregen in het gebied. Een microklimaat van stabiele temperatuur en vochtigheid wordt gecreëerd met de samenvloeiing van de lucht uit de Stille Oceaan en de hitte van het Caribisch gebied.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »