De eerste en enige whisky ter wereld gerijpt in de Dode Zee is een feit. Deze small batch single malt biedt een opmerkelijke intensiteit, met een krachtig smaakprofiel. Lees meer..
De eerste en enige whisky ter wereld gerijpt in de Dode Zee is een feit. Deze small batch single malt biedt een opmerkelijke intensiteit, met een krachtig smaakprofiel. Met temperaturen die kunnen oplopen tot 50 graden Celsius, rijpt de whisky snel en neemt hij unieke kenmerken aan. De zilte lucht en het warme klimaat van de Dode Zee voegen diepte toe aan de smaken van deze uitzonderlijke whisky. Dit is een opwindende toevoeging aan de wereld van single malt, eentje die elke whiskyliefhebber met plezier zou proberen.
Tasting Notes:
Aroma: Zoet met Franse vanille en mokka, tonen van sigarendoos en een verfrissend vleugje groene munt, aangename eik op de achtergrond.
Smaak: Een zacht begin met zwarte theebladeren, gevolgd door een krachtige golf van warme specerijen zoals kaneel en korianderzaad, donker cacaopoeder en een snufje gemalen witte peper.
Afdronk: Lang en bevredigend met gekonfijte gember en kruidnagel, vergezeld door een boeket van geroosterde kruiden en grof zeezout.
De eerste en enige whisky ter wereld gerijpt in de Dode Zee is een feit. Deze small batch single mal..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen