3 jaar lang hebben de experts van Maison Ferrand zo'n 90 verschillende recepten getest tot het resultaat er was: Canerock is Jamaicaanse rum, gearomatiseerd met vanille uit Madagaskar, kokospulp en natuurlijke specerijen uit Jamaica waaronder gember.
Een heerlijke blend van 100% Pot Still rums van Long Pond en Clarendon distillery's. Xaymaca licht rokerig met fruitige en kruidige tonen. Je ontdekt vanille, gebakken banaan, sinaasappelschil en rijpe ananas.
Een zorgvuldig samengestelde blend van rums uit Barbados, Mauritius en Fiji. Tropical aged en heeft een tweede rijping ondergaan in Frankrijk op voormalige Cognac vaten. Gebotteld op 40%.
In Amerikaanse eiken vaten rijpt deze rum drie tot vier jaar. Vervolgens wordt een hout- en nootmuskaatpalet naar boven gehaald in Franse eiken vaten van Ferrand, waar de rum nog één tot twee jaar verder rijpt.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.