Deze United “S” is een combinatie van de distillaten uit de Karuizawa ketel en de met hout gestookte ketel. Dit laatste distillaat is veel zwaarder en geeft deze whisky meer karakter mee. In het recept is zowel Japans als Europees gerst gebruikt.
Deze Shizuoka Pot Still “K” komt uitsluitend voort uit de Karuizawa ketel en is volledig gedistilleerd van Schots graan. 45% hiervan was geturfd en 55% ongeturfd. Dit heeft een licht geturfde whisky opgeleverd.
De Plantation Fiji Islands 2004 is een prachtige rum met een unieke balans tussen hout- en fruittonen. Het heeft een rijk en complex smaakprofiel dat begint met een zoet aroma van melasse, gevolgd door subtiele hints van kokosnoot en vanille.
De Chateau Monitfaud XO Sabina heeft een koperen kleur en uitstekende aroma's met complexe nuances van droge bloemen en droog fruit, gevolgd door hints van noten en kruiden. Zeer zachte tannines met een verbazingwekkende en zachte afdronk.
De Cosmopolitan cocktail combineert zoet fruit en een aangenaam zuurtje in een heerlijke mix van cranberry, De Kuyper Triple Sec en Vodka. Deze bekende cocktail uit de hitserie Sex and the City is helder roze van kleur met een uitbarsting van bessen.
De Strawberry Daiquiri cocktail is een zeer fruitige rum, naar aardbei en limoen smakende rumpunch-cocktail. Als je van deze cocktail niet in zomerse sferen geraakt............
Gebotteld in Schotland in februari 2023 als 1 van slechts 105 flessen. Non-chill-filtered, geen toegevoegde kleurstoffen en gebotteld op vatsterkte.
Het resultaat is een intense en kruidige rum, met hints van mango, suikerriet en nootmuskaat.
Deze rum werd gedistilleerd in de beroemde Monymusk distilleerderij (ook Clarendon Estate genoemd) in Jamaica. Hij draagt het MBK-label, wat onder meer betekent een "lichte" fermentatie en distillatie met een beoogd estergehalte van 70 tot 80 gram per hec
Caribbean Spice heeft een zachte gerijpte rum als basis, en haalt zijn natuurlijke zoetheid uit toegevoegde smaken van kokosbloesem, ananas, kaneel en vanille.
Takamaka Extra Noir is een blend van pot en kolom gedistilleerde melasse rum, geweekt met Frans eiken en vervolgens geperst met zowel Frans als ex-bourbon hout. Ten slotte rijpt de rum gedurende 60 dagen in ex-Franse sugar cane rumvaten.
Deze no-nonsense, lichte witte rum is het kloppend hart van alle Takamaka rums.
Het is een column still rum op basis van melasse gedistilleerd tot 94% en vervolgens verdund met zuiver bronwater van het eiland.
In de neus een licht en boterachtig karakter van deze dram uit de Speyside regio. Levendige fruitige tonen zijn ook zeer prominent aanwezig in deze 12 jaar oude botteling van Benriach.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.