Don Papa Alon is een nieuwe Filipijnse rum gemaakt op het eiland Negros, van 100% lokale suikerrietmelasse. Hij is verrijkt met geroosterde kokos, jackfruit en chilipeper – een eerbetoon aan het traditionele gerecht Ginataang Langka.
GEEN KOKER - Geïnspireerd door het gemaskerde fiesta en fantasie gevulde Masskara Festival, Don Papa Masskara is een premium infused rum uit de Filippijnen, met alleen inheemse specerijen, fruit en honing.
Gerijpt op vier verschillende soorten sherry vaten: Fino, Pedro Ximenez, Cream, en Palo Cortado. Een gelimiteerde Editie. Zacht en fruitig met hints van rijpe rozijnen, volle smaak met delicate zoete tonen van pruimen, pure chocolade en rijpe vijgen.
Don Papa Sevillana wordt gerijpt in American oak vaten die 4 tot 15 jaar bourbon hebben bevat. De Sevillana Don Papa rijpt vervolgens 36 maanden in 2 Spaanse vaten: De vaten die Sherry Olosoro bevatten en vaten die Andalusische wijn van Naranja bevatten.
Gerijpt in ex-bourbon Amerikaanse eiken vaten gedurende 3 jaar, alvorens verder gerijpt te hebben in ex-Rioja vaten , gevolgd door eiken vaten, die eerst Schotse whisky van het legendarische eiland Islay bevatten.
Don Papa Baroko distilleert men in de Filipijnen op basis van een melassevariëteit dat bekendstaat als 'zwart goud'. Dit is afkomstig van één van de lokale suikerrietbedrijven van het land.
Don Papa Rum wordt op het Filipijnse eiland Negros gedistilleerd uit het beste suikerriet dat groeit op rijke, vulkanische grond, waardoor het zijn unieke smaak krijgt. Vervolgens rijpt Don Papa Rum aan de voet van de berg Kanlaon op vaten van Amerikaans
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.