Een zeldzame Lowland whisky van Ailsa Bay Distillery (voorheen Dalrymple), gebotteld onder de naam Paddy's Milestone vanwege merkbeperkingen. Deze 13 jaar oude whisky, gerijpt in Oloroso vaten, is een verborgen juweeltje.
Gedistilleerd op 24 april 2012, deze vatsterke Highland whisky (54,7%) is een gedurfde fruitexplosie. Vernoemd naar de hoogste top van het Verenigd Koninkrijk, een must voor verzamelaars.
Deze Teaninich 13YO is gedistilleerd in 2008 en gebotteld in 2021 door de onafhankelijke bottelaar The Single Cask Ltd.. Gerijpt in een ex-bourbon hogshead. Teaninich whisky staat bekend om zijn heldere, aromatische en licht kruidige karakter.
Deze 8 jaar oude rum afkomstig van Bodegas Papiamento uit Aruba heeft gerijpt op oude en nieuwe eiken vaten. Een heerlijke feestelijke sipping rum die je doet terugdenken aan je vakantie op Aruba!
Elk flesje new spirit, gebotteld op 63,4%, biedt een uniek inzicht in de rijke geschiedenis van Schotse whisky. Bovendien bevat de set een exclusieve 'blended at birth'-botteling waarin alle distilleerderijen samenkomen in één blend.
De Hakushu Distiller's Reserve combineert zowel licht als zwaar geturfd mout, wat resulteert in een complexe en evenwichtige whisky die de kenmerkende frisse en rokerige stijl van de distilleerderij belichaamt.
Dutch Cacao, samengesteld door Joerg Meyer in samenwerking met De Kuyper Royal Distillers, is een revolutionaire crème de cacao die een nieuwe invulling geeft aan cocktails uit de 20e eeuw. Deze kristalheldere likeur is zorgvuldig samengesteld uit de fijn
Jim Beam Rye is een rogge whisky in pre-Prohibition stijl, bekend om zijn gewaagde en kruidige karakter. Gemaakt van de hoogste kwaliteit rogge granen, levert het een rijk, eiken aroma met tonen van vanille en karamel. Het gehemelte is vol en evenwichtig,
Gedistilleerd in 2012 en 11 jaar gerijpt in first-fill Oloroso sherry butts. Gebotteld in 2024 op een sterkte van 57,1% ABV (100 Proof), non-chill filtered en non-coloured. Rijke aroma's van toffee en gedroogd fruit, met een volle smaak en hints van kruid
Heeft u ingetekend op één van onze proeverijen, masterclasses of workshops, dan ontvangt u GEEN toegangskaarten. Uw betaalbevestiging is uw toegangsbewijs. Tevens hebben wij uw reservering(en) genoteerd op een reserveringslijst.
Heeft u ingetekend op één van onze proeverijen, masterclasses of workshops, dan ontvangt u GEEN toegangskaarten. Uw betaalbevestiging is uw toegangsbewijs. Tevens hebben wij uw reservering(en) genoteerd op een reserveringslijst.
Heeft u ingetekend op één van onze proeverijen, masterclasses of workshops, dan ontvangt u GEEN toegangskaarten. Uw betaalbevestiging is uw toegangsbewijs. Tevens hebben wij uw reservering(en) genoteerd op een reserveringslijst.
De Sakurao Distillery - 2018 -, bevindt zich in Hatsukaichi, Japan. Deze moderne distilleerderij is een uitbreiding van de Sakurao Brewery and Distillery. Zij distilleren in een Arnold Holstein Hybrid Still die fruitige en elegante whisky opleveren.
Tijdens deze workshop o.l.v. Ria Riphagen leer je niet alleen hoe je een sigaar moeten rollen, maar ontdek je ook hoe verschillende whisky- en rums uit o.a het Caribisch gebied, Schotland en Zuid Amerika de smaakbeleving van de sigaar kunnen beïnvloeden.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.